Glutenfri brownie med vaniljglass och choklad

Vad kan vara bättre för en chokladälskare än en varm brownie med glass och smält choklad? - Ingenting. 
Det här receptet är väldigt enkelt då brownien är färdigköpt. Den är helt glutenfri, i märket Fria bröd och finns i frysdisken bland de glutenfria varorna. Brownien, eller kladdkakan är den ABSOLUT GODASTE CHOKLADKAKAN på marknaden. Det finns inte någon annan färdigköpt kaka som slår denna och för er som tål gluten - köp den här nästa gång, ni kommer INTE bli besvikna. 

Brownien är uppskuren i bitar och värmd i ugn tills den blivit varm och lite kladdig. Jag har smält vanlig blockchoklad i vattenbad och hällt över brownien och vaniljglassen. Hackad mandel eller hasselnöt är mycket gott att strö på. Njut av chokladfrestelsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0