Värmande vinterfavoriter

I mina drömmar befinner jag mig nu i ett turkost vatten på en vit sandstrand. Jag hör det lätt kluckande vågorna som slår mot land och jag känner frid, lycka. Jag tittar upp mot land och ser palmerna vaja till vindens dans. De ser så lätta ut och så stolta. Jag hör avlägsen musik, trummor som slår i takten och människor som sjunger till. Jag befinner mig i dominikanska republiken och här råder det ingen brist på det härliga vädret.


Jag skulle vilja byta ut den svenska vintern mot det varma klimatet. Dem nakna träden mot de gröna palmerna. De isiga sjöarna mot det turkosa vattnet. Den instängda vardagsmänniskan mot den glada och öppna turisten.

För vad är väl egentligen bättre än semester? Vi slappnar av, känner lycka, tillfredställelse och blir dem vi egentligen är. I år vill jag fira nyår i varmare tema. Jag avviket från de vanliga resemålen och åker till Västindien. Jag tipsar om härliga Dominikanska republiken och hoppas vi möts i vågorna.

Punta Cana

Här länkar jag till ett helt otroligt hotell i Punta cana. Med otrolig byggnad, vackra pooler och direkt på stranden hoppas jag ni blir lika lockade som jag av att åka dit. Jag ger er; Riu Palace Punta Cana!

Riu Palace Punta Cana

RSS 2.0