Italiensk tomatsås med rödvin

Här kommer en underbar tomatsås med mycket smak perfekt till pastan eller pizzan. Med infulenser från både Italien och Spanien serverar jag er nu detta recept och önskar er en underbar kväll med medelhavskänslor och massor av vin. 

1  gul lök
2 vitlöksklyftor
3 stora champinjonernj
1-2 dl svarta oliver
Oregano
Tomatsås(puré, passerade)
1 tsk socker
Rött vin
Hacka lök, vitlök, champinjoner och oliver fint. Stek löken i olivolja tills den är genomskinlig.
Tillsätt oliverna, vitlöken och champinjonerna och fräs någon minut.
Strö över en näve oregano efter smak, rör om och häll sedan över tomatsåsen. Strö över lite socker så tomaten inte sprider beska.
Tillsätt rött vin efter smak och låt såsen småputtra i 20-30 min.
Salta och peppra efter smak och severa med färsk pasta och baguetter.
Se nästa recept för goda, mjuka baguetter.

Kommentarer
Postat av: Dave at eRecipeCards

Greetings. This is my first time on your blog, but you have a terrific one. I am always on the look out for new blogs, new ideas. I especially appreciate all the details you do. Great photos makes it seem like anyone can replicate the recipe!



I am asking, would you please consider posting a few of your favorite recipes on erecipecards.com

http://erecipecards.com/



It is a tool for bloggers to see and to be seen. Your posts would fit in perfectly.



in addition, all photos, recipe titles as well as your blog name would link directly back to your blog. Thus giving you new attention and potentially new readers.



Or, if you just want to take a look at a lot of fellow food bloggers all in one place. A great learning experience to get ideas about how to establish your own blogging voice!



We have a very easy to follow step by step photo guide to help you get started…

http://erecipecards.com/content/?id=42



Please take a look. If you have any ideas or questions, please do not hesitate to write



Dave

http://erecipecards.com/

[email protected]

2011-11-07 @ 16:20:35
URL: http://erecipecards.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0