Glutenfri Hallonpaj & Latte

Avnjuter dagarna med underbara hallonpajer. Då vi har glutenallergiker i familjen gör jag pajen glutenfri. Lika god och bättre för magen!

PAJ:
3-4 dl hallon
1,5 dl glutenfri mix
1,5 socker
1,5 havregryn
125 g smör
Blanda ihop de torra varorna i en bunke. Lägg i smörbitar och blanda en smet med fingrar eller matberedare. Häll hallon i en pajform, sockra lite lätt och täck med smeten. Grädda i 225g i 30 min. Servera med vaniljvisp. 

LATTE:
Sätt på 2 koppar kaffe eller espresso. Värm ca en halv dl mjölk i en kopp eller glas och skumma den. Häll över kaffet i mitten av mjölken, häll i lite socker och toppa med kanel. Njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0